fbpx

Prijs Marlane

€ 595,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Marlane

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Marlane boeken of Marlane inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Marlane

Marlane is een “niet 13 in een dozijn zangeres” met een zeer breed repertoire. De zangeres heeft een flinke dosis podiumervaring waarmee ze elk publiek inpakt. Tijdens haar optredens weet Marlane het publiek te boeien, overtuigen, en vermaken. De zangeres is inzetbaar tijdens een intiem diner, dinershows, zakelijke events, borrel bijeenkomsten, openingen, uitvaarten, bruiloftsceremonies, bruiloftsfeesten, cafe’s, of grote tent- en pleinfeesten waar het dak eraf moet. Ze is in staat om haar muziek met passie en overtuiging neer te zetten en creëert hierbij altijd de juiste sfeer. Marlane is een spontane zangeres met een frisse uitstraling en een ruime ervaring op zang en entertainment gebied. Een energieke verschijning die altijd 100% live zingt.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Marlane een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht