fbpx

Prijs Mark van Veen

€ 995,-excl. BTW

2x30 minuten
€ 995,-excl. BTW

privefeesten
€ 595,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Mark van Veen

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Mark van Veen boeken of Mark van Veen inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Mark van Veen

  De Volendammer kermisfeesten, zijn eigen theaterconcert, regelmatige te zien tijdens het Mega Piraten Festijn en honderden tent/zomerfeesten waar Mark een graag geziene gast is.

  Bruisend van energie geeft deze altijd enthousiaste entertainer het publiek waar ze recht op hebben; een feest om nooit te vergeten! De optredens van Mark zijn, naast een muzikale traktatie, een belevenis die je moet ondergaan! Het enorme repertoire, variërend van Hazes tot Tom Jones en van The Beatles tot Jan Smit. Dit maakt Mark tot een allround zanger, inzetbaar voor ieder feest of event. De vele herhaalboekingen tonen aan dat deze oprechte feestzanger zijn sporen heeft verdiend!

  Naast zijn reguliere optredens trekt Mark het land door met “Mark’s Hazes Tribute!”, waarmee hij een muzikale ode brengt aan André Hazes.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Mark van Veen een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht