fbpx

Prijs Mark van Veen

€ 795,-excl. BTW

2x30 minuten
€ 995,-excl. BTW

privefeesten
€ 595,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Mark van Veen

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Mark van Veen boeken of Mark van Veen inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Mark van Veen

Wilt u Mark van Veen boeken? Dan doet u dit natuurlijk bij boekingskantoor Lukassen Produkties!  Mark had vanaf zijn geboorte een voorliefde voor muziek en naast zijn vocale uitspattingen is hij een getalenteerd drummer. Al ruim 10 jaar toert Mark als zanger het hele land door. Absolute hoogtepunten zijn de optredens in Daun (Duitsland), tijdens het Piratenfestijn in Ermelo , de Volendammer kermisfeesten en zijn eigen (uitverkochte) theaterconcert.

In februari 2009 stond Mark in het voorprogramma van de Volendamse Tribute to The Cats Band en heeft toen kennisgemaakt met muzikant en componist Kees Plat. Er ontstond een hechte vriendschap en in 2010 schreef Kees de debuutsingle voor Mark “Geen Leven Zonder Jou”. Vele singles volgen waaronder het succesvolle nummer “Vrienden”, geproduceerd in de studio van Arnold Mühren te Volendam.

Een jaar later stond Mark voor het eerst samen met Kees op de bühne en de zaal stond op zijn kop. In 2014 werd het tijd voor een duet, de kroeghit “In Ons Stamcafé”. In de zomer van 2016 was de release van de verzamel-EP en gelijknamige single “Kom Dans Met Mij” en in augustus 2017 brengt Mark wederom een duet uit, dit keer met de Volendamse Janina. Deze single werd een ode aan BZN die precies 10 jaar daarvoor stopte.

In 2018 zit Mark 10 jaar in het vak, dit werd bekroond met een samenwerking met componist/producer Bram Koning, die hitsingles schrijft voor o.a. André Hazes jr., René Froger, Willeke Alberti en Gerard Joling. Samen met co-producer Jeroen Dirksen (o.a. medeverantwoordelijk voor het succes van Thomas Berge) werkt hij aan een gloednieuwe sound voor Mark! Het muzikale roer gaat compleet om, de zomerse single “Laat Maar Lekker Waaien” is hier het resultaat van!

Het management van Mark van Veen is vanaf heden in handen van artiestenbureau Lukassen Produkties uit Nijmegen.

De optredens van Mark zijn, naast een muzikale traktatie, een belevenis die u écht eens moet ondergaan! Bruisend van energie geeft deze entertainer het publiek waar ze recht op hebben; een feest om nooit te vergeten! Neem gerust vrijblijvend contact op en zie wat Mark voor úw feest of evenement kan betekenen!

Mark van Veen boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Mark van Veen een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht