fbpx

Prijs Mark Dakriet

€ 2250,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Mark Dakriet

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Mark Dakriet boeken of Mark Dakriet inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Mark Dakriet

“Ik wil mensen raken. Gevoel. Dat is waar ik naar op zoek ben.”
Zingen deed Mark aanvankelijk nog niet. Ja, onder de douche, zo lang zijn ouders hem maar niet konden horen. Op het afscheidsfeest van de lagere school vraagt een klasgenootje hem om een duet te zingen: ‘Endless Love’ van Diana Ross en Lionel Richie. “Ik heb het gedaan en we wonnen direct de eerste prijs. Toen ik zong, zag ik allerlei moeders huilen. En er waren leraren die me op het hart drukten om wat met mijn stem te doen.” Vanaf dat moment maakt hij kenbaar beroemd te willen worden.
Uiteindelijk lukt dat ook, maar dan wel met een groep; Nederlands eigen top r&b-kwartet Re-Play. Nederland leert het kwartet kennen door hitsingles als ‘Ik Denk Aan Jou’, ‘Kijk Om Je Heen’, ‘Ala Day’ en de kraker ‘Never Nooit Meer’ met Gordon.Maar de ambitie om als solo-artiest verder te groeien is altijd latent aanwezig. Ambitie wachtend op het juiste moment om op te duiken. Na met het Rotterdamse gezelschap zes jaar de Nederlandse popwereld te hebben verwend met onvervalste Nederlandstalige r&b en een handvol hits, gebeurt het onvermijdelijke; november 2002 markeert het begin van een nieuwe fase in het leven van de zanger; Mark Dakriet neemt afscheid van Re-Play en kiest voor een solo-carrière.
Het resultaat van die beslissing is het solo debuutalbum ‘Dit Ben Ik’. Een veelzeggende titel van een cd vol, samen met producer Giorgio Tuinfort, geschreven popsongs, met hier en daar een vleugje r&b en invloeden uit de rock, jazz, latin, klassieke en wereldmuziek.

Mark Dakriet boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Mark Dakriet een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht