fbpx

Prijs Marco Verriet

€ 695,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Marco Verriet

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Marco Verriet boeken of Marco Verriet inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   

  Biografie Marco Verriet

  Bent u op zoek naar een DJ-entertainer, maar wilt u er ook graag een zanger bij? Marco biedt alles in één! inclusief licht, geluid en tv schermen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De ervaring die Marco de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan tijdens het spelen op honderden feesten door heel Nederland, is dé garantie voor een top-feest! Dit alles maakt van hem een unieke en multi-inzetbare entertainer voor elk publiek en elke gelegenheid!

  Zanger – DJ – Entertainer Marco Verriet is inzetbaar op elk denkbaar feest:

  • bruiloften
  • bedrijfsfeesten
  • verjaardagen
  • kermissen / schuttersfeesten
  • themafeesten
  • (sport)verenigingsfeesten

  Een 80’s/ 90’s party, Oktoberfest, Hollandse avond of gewoon een gezellige openbare avond in een café? Alles is mogelijk! De schermen kunnen gebruikt worden voor leuke familiefoto’s, gekke vriendenfoto’s of bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Ook kan er video afgespeeld worden op de schermen. Marco draait digitaal waardoor hij een enorm muziekarchief heeft (van tango tot hardrock). Zijn enthousiasme en geweldige performance zorgen er voor dat elk feest een knalfeest wordt!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Marco Verriet een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht