fbpx

Prijs Marco V

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Marco V

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Marco V boeken of Marco V inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Marco V

Afkomstig uit Nederland, Marco Verkuilen heeft een solide reputatie als een van de meest inventieve, creatieve en diverse DJ/Producer vandaag de dag. Door constant zijn stijl te ontwikkelen en te tweaken heeft hij veel vernieuwde tracks op zijn naam staan. De meeste recente releases ‘Ngorongoro’, ‘Chogan’ & ‘Nashoba’ zijn opgepakt en hebben support van de hedendaagse top DJs. Als producer heeft hij muziek geremixed van mainstream sterren zoals Madonna, Nicole Scherzinger & 50 Cent en James Blunt, maar ook opkomende sterren zoals Nervo en Galantis. Marco heeft residenties gehad in de meest toonaangevende clubs zoals, Privilege en Ministry of Sound en het internationaal bekende Sensation .

Muzikaal heeft hij zijn grenzen verlegd met verschillende dance sub-genres zoals, techno, trance, house en progressive die samen zijn V sound vormgeven. Zijn eerste track ‘Luvstruck’, uitgebracht onder de naam Southside Spinners was een grote internationale hit. Samen met releases zoals, ‘God’, ‘Simulated’,’Automanual’,’C:/del*.mp3’,’False Light’, en ‘Second Bite’ heeft hij zichzelf op de kaart gezet in de electronische dance scene. Bootlegs zoals The Killers ‘Mr Brightside’, Sonique’s It Feels So Good’ en Blaze’s ‘My Beat’ zijn opgepakt door namen zoals Avicii, Thomas Gold, David Guetta the Swedish House Mafia en Dada Life.

Op de leeftijd van 17 jaar heeft hij een spot weten de bemachtigen in de Danssalon in Eindhoven, waarna Marco voor een steeds groter publiek kwam te staan. Noemenswaardige daarvan is Innercity, het eerste en op dat moment grootste indoor evenement van Nederland. Naast Innercity heeft hij niet stil gezeten, wereld top festivals zoals Creamfields, Mayday, Mysteryland, Nature One, Kanzantip, Dance Valley, Global Gathering en Tomorrowland staan ook op het lijstje van Marco.

Marco V boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Marco V een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht