fbpx

Prijs Marco Borsato

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Marco Borsato

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Marco Borsato boeken of Marco Borsato inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 

Biografie Marco Borsato

Marco Borsato is geboren in Alkmaar, als zoon van Roberto Borsato en Mary de Graaf. Het gezin telt verder nog een zoon en een dochter en verhuist naar Italië, waar Borsato’s vader een restaurant aan het Gardameer gaat runnen. Marco spreekt al snel vloeiend Italiaans. Hij wordt jaren later, in 1990, bekend als zanger als hij ‘De Soundmixshow’ wint met zijn vertolking van het nummer ‘At this moment’ van Billy Vera.

Vanaf dat jaar brengt hij drie Italiaanstalige albums uit. In 1994 stapt hij over op Nederlandstalige nummers, meestal van origine Italiaanse liedjes. Hij breekt door met het nummer ‘Dromen zijn bedrog’ en groeit vervolgens uit tot Nederlands meest succesvolle zanger aller tijden. Vanaf 1998 vervult Borsato de rol van ambassadeur van de Stichting War Child. In datzelfde jaar trouwt hij in Venetië met Leontine Ruiters. Samen krijgen ze drie kinderen: twee zoons en een dochter.

Marco Borsato boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Marco Borsato een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht