fbpx

Prijs Marcel’s Nederpop van toen

€ 1595,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Marcel’s Nederpop van toen

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Marcel’s Nederpop van toen boeken of Marcel’s Nederpop van toen inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie Marcel’s Nederpop van toen

  Marcel zingt al jaren als Rock- en Popzanger in diverse bands, heeft een behoorlijke dosis podiumervaring en is een echt podiumbeest. Hij groeide op in Hoorn en kwam al jong in aanraking met de magie van muziek maken. Op de Mavo vormde hij reeds zijn eerste bandje, waarna verschillende formaties volgden.

   

  Met de eerste ‘professionele’ band Bad Medicine, waarin Marcel speelde, belande hij met The Clash of the Coverbands in de halve finale en speelde in een uitverkocht Paradiso.

   

  In 2012 werd hij door de feestband Melrose gevraagd als leadzanger. Na meer dan 800 geweldige, meer dan 3 uur durende optredens met deze band gaat Marcel nu solo verder in het genre dat hem het meest na aan het hart ligt; de Nederpop.

   

  Met zijn show “Nederpop van Toen” gaat Marcel terug in de tijd. Met liedjes als Stiekem met je gedanst, Even aan mijn moeder vragen, Dansen op de Vulkaan en Blauw zet hij elke zaal geheid op zijn kop.  Een uniek concept van 50 min waarin Marcel, zichzelf begeleidend op gitaar en piano, de beste Nederpop klassiekers langs laat komen.

   

  In het dagelijks leven is Marcel Vocal Coach bij Vocal Center en werkt hij met o.a. Gerard Joling, Edsilia Rombley, Jacqueline en Anne Govearts (Krezip), Jannes en Patricia van Haastrecht. Daarnaast was hij TVOH zangcoach in team Ali B en backing vocal en zangcoach van Duncan Laurence in Tel Aviv tijdens het Eurovision

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Marcel’s Nederpop van toen een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht