fbpx

Prijs Lytse Hille

Tot 150 personen
€ 995,-excl. BTW

Boven 150 personen
€ 1295,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Lytse Hille

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Lytse Hille boeken of Lytse Hille inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   

  Biografie Lytse Hille

  Dat Nederland overspoeld wordt met zangers en zangeressen is al jaren bekend. Een ieder heeft zijn of haar eigen niveau, maar waar de echte artiesten zijn die vanaf de eerste seconde tot de laatste seconde je meeneemt is de vinden in het noorden. Er is geen zaal, feesttent, plein of evenement waar hij nog niet heeft gestaan.

  Heel erg beroemd in het noorden, zoals Jannes zijn succesvolle carrière startte via het Drenthse achterland, zo is dat bij deze grote man in Friesland begonnen. Onthoud dat Lytse betekent in het Friesch ‘kleine’. Dat is meteen zijn handelswerk met een vrolijke uitstraling, zijn heerlijke stemgeluid en fantastische repertoire. Het maakt hem eenvoudig, maar meer dan terecht heel groot en gun je hem alle succes.

  Lytse Hille scoorde met zijn singles ‘Tsjakiediekie Boem Boem’, ‘Ik Kwam Je Tegen’ toch al een behoorlijke bekendheid. Ook in 2018 heeft hij een enorme hits uitgebracht ’24 Billen’ & ‘Ik Lach De Ballen Uit Mijn Broek’. Wat Lytse ook brengt op het podium maakt niet uit, want hij zal aan ieders wens voldoen.

  Het feest wordt nog groter, als de mensen nog blijer en de omzet van de horeca ondernemer nog hoger zijn. Iedereen is meer dan blij. Hij kent het klappen van de zweep door zijn horeca achtergrond en weet wat de mensen verwachten en verlangen als zij een artiest boeken. Feest van het begin tot het eind.

  Lytse Hille is de meest besproken artiest van dit moment, zowel in de kleedkamers van de artiesten onderling, als bij Horeca Nederland en de Radiostations.

  Lytse Hille boeken doet u bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Lytse Hille een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht