fbpx

Prijs Lindo Duvall

€ 1450,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Lindo Duvall

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Lindo Duvall boeken of Lindo Duvall inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Lindo Duvall

  Lindo werd in 1973 geboren in de stad van Bosche Bollen en carnaval: ’s-Hertogenbosch. Terwijl hij het gymnasium trachtte af te ronden kwam al snel zijn andere talent naar boven: presenteren!

  Op zijn 15e jaar begon Lindo aan een carrière als (radio-)presentator / disc-jockey. Zo draaide hij in zijn eerste jaren als DJ op verschillende scholen en op meer dan 100 bruiloften, maar ook in underground house clubs. Ook op radiogebied ging het gesmeerd.

  Via verschillende lokale omroepen en een klein jaartje dienstplicht bij de Marechaussee werd er uiteindelijk in 1997 interesse in Lindo gewekt vanuit Hilversum. Binnen een week na zijn eerste gesprek bij Radio538 waren de contracten getekend en kon hij aan de slag.

  Lindo presenteerde daar o.a. het programma Greatest Hits op werkdagen tussen 10 en 12 uur. Ook was hij de vaste vervanger van Ruud de Wild tijdens zijn vakanties.

  Naast zijn radiowerk is Lindo ook vaak te horen in radio en tv spotjes. Zo was zijn stem bijvoorbeeld te horen in de spots voor de films: The Matrix, Terminator 3 en ook Spiderman. Ook presentaties buiten de radio zijn Lindo niet vreemd.

  In de afgelopen jaren heeft hij een zeer breed scala aan presentaties verzorgd voor bedrijven. Zo heeft hij voor Albert Heyn “de beste winkel van het jaar verkiezing” gedaan, maar bleek hij net zo gemakkelijk inzetbaar voor de Koninklijke Luchtmacht (voor de Luchtmacht is Lindo al vele jaren ingezet als presentator tijdens de Open Dagen van de Luchtmacht voor de afdeling “selectie & werving”). En zo gaat het rijtje nog wel even verder; van Twix tot aan de Nintendo Road Show, Lindo heeft het allemaal gedaan.

  Je zou kunnen zeggen dat hij een echte duizendpoot is omdat hij dus niet alleen radio maakt, presentaties doet, maar ook in de dance-scene inmiddels een aardige naam heeft opgebouwd.

  Lindo Duvall is niet alleen voor een vette house set beschikbaar, maar hij staat ook zijn mannetje in andere genres. Zo is Lindo ook een enorme fan van het 80’s & 90’s repertoire. Hij is daarom ook regelmatig te gast op Dance Classics Party’s waarbij hij dan ook de sterren van de hemel draait en iedereen op de dansvloer krijgt.

  Lindo Duvall is daarom een allround entertainer met meer dan 15 jaar ervaring, waarbij het publiek altijd voor hem centraal staat.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Lindo Duvall een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht