Prijs Lesley Williams

€ 1495,-excl. BTW

€ 995,-
kroeggage (Tot 150 personen)excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Lesley Williams

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Lesley Williams boeken of Lesley Williams inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Lesley Williams

Sinds 2002 is Lesley Williams de meest realistische Andre Hazes act in Nederland. Hij won de soundmixshow van dat jaar.

Andre Hazes imitator

Doe uw ogen dicht en luister! Wat zegt u, u hoort geen verschil met het origineel? Dat is nou precies wat we bedoelen. Trouwens als u uw ogen open houdt zult u tevens verbaasd zijn over de fysieke gelijkenissen met de grootmeester van het levenslied.

Dat Lesley Williams op dit moment een veel gevraagde artiest is, zal u dan ook niet verwonderen. Veel bekende bedrijven waaronder: KLM, Heineken, Medeco, Amstel Bier en grote landelijke evenementen, clubs en restaurants hebben dankbaar gebruik gemaakt van de bovenal feestelijke en soms melancholieke sfeer die het optreden van Lesley Williams telkens weer veroorzaakt.

Brengt zanger Lesley Williams alleen Andre Hazes repertoire? Nee, afhankelijk van de wens van de opdrachtgever is hij in staat om een zeer breed repertoire te zingen, waarbij hij kan kiezen uit zo’n 350 nummers.

Lukassen Produkties verzorgt de exclusieve boekingen van Lesley Williams. Een ding is altijd zeker, waar Lesley Williams optreedt wordt het feest!

Nu ook te boeken met band Summerland

 

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Lesley Williams een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht