fbpx

Prijs Leona Philippo

€ 3975,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Leona Philippo

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Leona Philippo boeken of Leona Philippo inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Leona Philippo

  Vanaf haar derde, toen zij begon met piano spelen, ontwikkelde ze een grote liefde voor muziek en optreden. Op haar zesde verhuisde Leona met haar adoptiefamilie vanuit Toronto naar Nederland waar ze op haar zeventiende naar het Rotterdams Conservatorium ging. Nog tijdens haar opleiding werd ze in 1998 door haar toenmalige platenmaatschappij voor twee maanden naar Hollywood, L.A. gestuurd om haar debuut-cd op te nemen. Ook stond ze samen met de R&B groep Sat-R-Day als supporting act in het voorprogramma van Dru Hill in Ahoy.

  Na haar derde studiejaar besloot Leona in 1999 het Conservatorium te verlaten. Al snel werd ze door de Nits gevraagd om mee te toeren tijdens hun Wool Tour in 2000. Zo trad ze op in Duitsland, Griekenland, Finland en Hongarije met de Nits en stond zij met Arling & Cameron en Junkie XL in Tokio. In 2001 speelde Leona de hoofdrol Aida in de gelijknamige musical van Joop van den Ende. Verder was ze te zien in onder andere de theatershows Big, Black & Beautiful: A Tribute To The Girl Groups, A Tribute To The Blues Brothers, en als achtergrondzangeres bij onder anderen Trijntje Oosterhuis, Total Touch, Kane en Candy Dulfer. In 2008 deed Leona een gastoptreden tijdens het Symphonica in Rosso-concert van Lionel Richie. In 2009 werd de single Shake Ya Tailfeather uitgeroepen tot Radio 501 Plaat voor je Hoofd.

  In 2011 was Philippo te zien in de theatershow A Tribute To Michael Jackson en The Songs From The Movie Sister Act. In 2012 speelde zij in de Nederlandse dramaserie Lijn 32, stond ze in de theaters met Stars For Planet Earth en was ze te zien in de film De groeten van Mike!

  In december 2012 werd Philippo de derde winnaar van het programma The voice of Holland en daarna kwam ze met de single ‘Could you be loved’. Deze single eindigde als nummer 1 in de Single Top 100.

   

  Leona Philippo boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

   

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Leona Philippo een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht