fbpx

Prijs Lee Towers

€ 6000,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Lee Towers

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Lee Towers boeken of Lee Towers inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Lee Towers

Lee Towers is een fenomeen dat zijn weerga niet kent!

In de loop van de jaren tachtig heeft deze ondernemende zanger, annex showman, bijna in zijn eentje Nederland als het ware rijp gemaakt voor zijn eigen Delta Plan, op het vlak van allurerijk totaal amusement. De Hollandse uitgaanscultuur kende weliswaar een aantal vaste waarden, maar daartoe behoorde zeker niet zoveel enthousiasme voor populaire muziek van eigen bodem, dat artiesten in Nederland ook eigen avondvullende concerten “in vol ornaat” konden verzorgen

Een ding staat vast, Lee Towers, die als de grondlegger wordt gezien van alle grote evenementen in Nederland en in het bijzonder in Ahoy, heeft vele jaren bewezen dat het zelfs in een klein land als Nederland mogelijk is gigantische produkties te realiseren.
Dit spuit voort uit zijn kracht van positief denken, gekoppeld aan zijn zakelijk gevoel voor realiteit en niet te vergeten het Amerikaanse spreekwoordelijk gezegde: “Believe in your dreams”.
Het is dit alles waardoor een trend in werking is gezet die inmiddels door een select aantal collega’s is opgevolgd.

Met respect wordt gesproken over de Rotterdamse zanger / ondernemer, Lee Towers, die mede daardoor, en zijn vele werk voor diverse goede doelen in de afgelopen jaren, werd onderscheiden als ‘Ridder in de orde van Oranje Nassau’. Kortom, een man die zijn dromen waarmaakt!.

 

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Lee Towers een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht