fbpx

Prijs Lawineboys

€ 2695,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Lawineboys

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Lawineboys boeken of Lawineboys inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Lawineboys

Het begon allemaal 15 jaar geleden. Plaatjes draaien op de radio, in cafés en discotheken en de meeste nummer werden luidkeels meegezongen.

Wanneer de Lawineboys benaderd werden voor een skihut in Oosternrijk vonden ze het tijd voor een eigen reportaire. Met nummer als ‘Wat zullen we drinken’, ‘Als we gaan’, ‘In de blote kont’ ‘Over 100 jaar’ en ‘Laat maar waaien’ zetten ze elk feest helemaal op zijn kop!

In 2003 kwam er de mogelijkheid om een eigen apres skihut te openen in Hunterglemm (Oostenrijk). Deze kans hebben ze onmiddelijk aangegrepen. Het Apres Ski Paleis is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in een Oostenrijk.

De zomer van 2010 was er eentje om nooit meer te vergeten. Niet alleen traden ze op tijdens de huldiging van het Nederlands Elftal voor een 100.000 koppige menigte, maar ook verschijnt hun nieuwe single ‘Sex met die kale’. Deze single is een absolute tophit tijdens de carnaval van 2011 en is de meest gedraaide plaat tijdens de carnaval.

Na het succes van ‘Sex met die kale’ zijn de Lawineboys verder gegaan met het produceren van topsingles. Als eerste komt ’s Nachts na tweeën’ en daarna volgen ‘Vrienden voor altijd’. ‘Je lieft dat je barst’ en ‘Joost’!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Lawineboys een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht