fbpx

Prijs Latifah

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Latifah

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Latifah boeken of Latifah inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 

Biografie Latifah

Nederlands beste vrouwelijke rap artiest en enige Diva in de hiphopwereld is natuurlijk Latifah. De Amsterdamse met het hart op de tong en niet ingehouden om te zeggen wat ze denkt. Naast haar muziek carierre is Latifah ook een onderneemster met een eigen haarsalon, begeleid ze haar eigen talenten en is ze een dedicated moeder voor haar dochter. Een makkelijke jeugd heeft Latifah niet gehad, dat heeft ze ook eind 2018 besproken in een openhartig interview met Umberto Tan. Het heeft haar juist sterker gemaakt en haar gevormd naar de vrouw die ze nu is.

Latifah is stoer, Latifah is Sexy, Latifah is Lief, Latifah brengt emotie, Latifah is een Diva, Latifah heeft hits maar Latifah is vooral dé vrouw van dit moment en met haar talent dé vrouw die de komende jaren de leading Diva zal zijn in de de NL urban/pop scene.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Latifah een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht