fbpx

Prijs Lasgo

€ 2475,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Lasgo

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Lasgo boeken of Lasgo inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Lasgo

De groep verkocht meer dan vijf miljoen exemplaren van hun albums Some Things, Far Away en Smile, en na het winnen van 2 WMC Awards, een TMF Award, een Smash Hits Award (UK) en een BMI Award (VS), trad de groep overal op Europa, maar ook de VS, Brazilië, Canada, Australië en Azië.

Toen producer Peter Luts en tv-station JIM in 2008 op zoek gingen naar een nieuwe zanger voor Lasgo, hadden ze nooit gedacht dat ze zo'n geweldige leading lady als Jelle van Dael zouden vinden. In slechts enkele jaren veroverde Jelle de hitlijsten en slaagde erin een graag geziene tv-host te worden.

Ik aarzelde geen moment om de (Let's Go Lasgo) -wedstrijd in te gaan, zegt ze. Dit avontuur heeft mijn leven veranderd. En hoe! Elk lied dat Lasgo uitbrengt, komt rechtstreeks in de hitlijsten en elke week gaat Jelle van podium tot podium in België en in het buitenland om het publiek te verbazen met haar kracht en charmes. Je kunt haar regelmatig op tv zien. In 2010 was ze een van de meest opvallende dansers op de Belgische versie van Strictly Come Dancing. Onlangs trad ze toe tot de kern van VJ-team van JIM.  

Lasgo boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Lasgo een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht