fbpx

Prijs La Fuente

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over La Fuente

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

La Fuente boeken of La Fuente inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie La Fuente

La Fuente treed op en entertaint al meer dan 10 jaar bij nationale en internationale clubs en evenementen. Zijn muziek biografie beslaat ongeveer de hele wereld met optredens in Vietnam, Kazachstan, Spanje, Turkije, Curacao, België en natuulijk de meeste clubs in Nederland.

Stijl
Professioneel, interactief, enthousiast, creatief, dynamisch mixen, krachtig, verfrissend, aantrekkelijk, bindend, liefdevol, spannend en origineel! Hij heeft zijn eigen originele geluid, stijl en energievol podium optreden!

Muziek:
Alle soorten house op zijn best! Soulfull, altijd upbeat en uplifting, een grote nonstop hype. Zwaar beladen met een geweldige kennis over wat zijn fans op dat moment zijn. Hij houdt ervan om te experimenteren tussen nieuwe platen en stijlen, ver vooruit op zijn concurrentie, met succes! La Fuente is een artiest die niet onopgemerkt wordt in clubs, die altijd die goede sfeer met zich meebrengt en natuurlijk het dak eraf laat gaan!

La Fuente boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast La Fuente een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht