fbpx

Prijs Kraantje Pappie

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Kraantje Pappie

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Kraantje Pappie boeken of Kraantje Pappie inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Kraantje Pappie

  Niemand wil leven als een ouwe lul die niet genoten heeft. Dit statement is het thema van de eerste single ‘Euro’s’ van het onlangs uitgekomen album ‘Crane III’ van Kraantje Pappie en staat als symbool voor zijn leven. Na de release van ‘Waar Is Kraan’ en zijn debuutalbum ‘Crane I’ leerde het grote publiek Kraantje Pappie kennen. Hit als ‘Weekend’, ‘Wat Nou Als Het Lukt’, ‘Feesttent’, ‘Met Z’n Tweeën’, ‘Mijn Nacht’ en ‘Handen Omhoog’ deden daar nog eens een flinke schep bovenop. De messcherpe flows en humoristische teksten van Kraantje ondersteund door de producties van nightwatch (noisia) blijken een gouden combinatie te zijn. Deze ingrediënten versterkt het energieke karakter van Kraan. Het maken van liveshows erg gewild en succesvol in menig line up. Zo speelde hij op grote festivals als Rock Werchter, Tommorowland, Lowlands, Solar, Noorderslag, Pinkpop en Dutch Valley. Op dit moment heeft hij nog een paar enorme hits uitgebracht ‘Lil Craney’ en ‘Liefde In de Lucht’.

  Wat je moet meenemen naar een show van Kraantje? Breng goede humeur mee, geld voor bier, maar vooral je zin om heel erg hard te gaan. Met Kraantje Pappie is het altijd een groot feest.

  Kraantje Pappie boeken doet u bij Lukassen Produkties!

   

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Kraantje Pappie een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht