fbpx

Prijs Klubb3

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Klubb3

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Klubb3 boeken of Klubb3 inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Klubb3

  In korte tijd zijn ze opgeklommen tot de top van de Duitse Schlagerindustrie: Klubbb3, bestaande uit Christoff, Jan Smit en Florian Silbereisen komt niet uit de koker van vindingrijke muziekmanagers, maar is onbevangen ontstaan uit voorliefde voor de Duitse Schlager! Hoewel de drie zangers Florian Silbereisen (Duitsland), Jan Smit (Nederland) en Christoff (België) al lang de status van bekende volkszanger in eigen land hebben verworven, is het hun puur te doen om plezier en passie! Met een brede grijns belichten ze hun nieuwe CD ‘Vorsicht Unzensiert’: niet enkel voor hun fans, maar juist ook richting diegenen die eigenlijk helemaal niet van Duitse schlagers houden, of soms veel te serieus nemen.

  Klubbb3 brengt enkel Duitse Schlagers om mee te zingen, de tent op de kop te zetten en alles wat bij feesten hoort, zonder concessies! Een groot deel van hun populaire hits komt uit de pen van de bekende productent Uwe Busse, welke zeer succesvolle jaren heeft meegemaakt met de alom bekende ‘Die Flippers’. Klubbb3 is -als hun agenda het toelaat- ook beschikbaar voor optredens in Nederland en Belgie. Informeer bij ons kantoor naar de prijzen en mogelijkheden.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Klubb3 een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht