fbpx

Prijs Kim Lian van der Meij

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Kim Lian van der Meij

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Kim Lian van der Meij boeken of Kim Lian van der Meij inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Kim Lian van der Meij

  Kim-Lian komt uit een muzikale familie. Haar ouders waren fanatieke dansers, haar moeder stond nog op de dansvloer toen ze zwanger was. Kim-Lian won in haar jeugd diverse danswedstrijden en deed regelmatig mee aan plaatselijke playbackshows. Op haar zesde en elfde deed ze ook mee aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman. Op haar zestiende stond ze ingeschreven bij diverse casting- en modellenbureaus. Al snel werd ze gevraagd voor modeshows, fotoshoots en wat reclamewerk.

  Vanaf 2003 wist Kim-Lian zich ook nog te ontpoppen als musicalster met verschillende hoofdrollen, zoals in 2003 de musical Home als Motje, in 2004 de hitmusical Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? als prinses Madelein/Dochter Lidwina. In mei 2004 bracht ze haar eerste album uit, genaamd Balance. Dit album weerspiegelt de persoonlijkheid en het karakter van Kim-Lian; origineel, energiek en veelzijdig! In augustus 2004 is haar vierde single Kids in America uitgekomen. Zoals we van Kim-Lian gewend zijn, hoort er weer een geweldige videoclip bij. Deze single bereikte binnen 2 weken de top10. In Engeland werd ze door haar opvallende verschijning en dynamische uitvoering van Teenage Superstar, in het BBC programma Top of the Pops gevraagd een aflevering te co-hosten, iets wat zeer zelden gebeurt.

  In 2005 De Kleine Zeemeermin als Lieze. In 2006 werd Kim-Lian gecast voor de rol van Janis in de musical Doe Maar. Een jaar later speelde ze de rol van Carmen, welke ze deelde met Cystine Carreon, in de musical Fame. In 2008 begon ze aan de swingmusical Footloose, waarin ze de rol speelde van de rebelse tiener Ariel. Voor bijna al haar rollen (op die van Motje na) werd Kim-Lian genomineerd voor een John Kraaijkamp musicalaward. Helaas heeft ze geen van deze awards in ontvangst mogen nemen. In het seizoen 2010-2011 heeft Kim-Lian de rol gespeeld van Elle Woods in de musical Legally Blonde! Afgelopen seizoen was Kim-Lian te zien in de musical Daddy Cool, ze speelde de rol van Roos. Komend seizoen zal Kim-Lian te zien zijn in Shrek de Musical van Albert Verlinde Entertainment. Hierin zal ze de rol van Fiona gaan spelen. Shrek is vanaf eind oktober exclusief te zien in het RAI theater in Amsterdam.

  Kortom, Kim-Lian is een multimediale duizendpoot die in alles kan en wil uitblinken, gedreven door passie, energie, girlpower, dynamiek, talent en humor; een artiest die met minder geen genoegen neemt.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Kim Lian van der Meij een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht