fbpx

Prijs Kevin Smit

€ 895,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Kevin Smit

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Kevin Smit boeken of Kevin Smit inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Kevin Smit

  Kevin smit werd geboren op 25 juli 1991 in Hoogeveen. In 2006 is Kevin begonnen met zingen op de jaarlijkse Pulledagen in zijn woonplaats Hoogeveen. Vanaf toen moest hij steeds vaker optreden en werd hij steeds meer gevraagd op feestjes. Alle feesten waren een daverend succes.

  In 2007 kwam manager Harrie Jansen in beeld. Dankzij hem kwam de debuutsingle ‘Morgen wordt alles anders’. Geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak (bekend van de hits van: Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Dennie Christiaan, Tatjana e.v.a.)

  De single werd gelijk overal zeer goed opgepakt. Op 15 april 2007 was de presentatie van deze single in Zuidwolde (Dr). Nick & Simon hebben de single uitgereikt en zij waren ook te zien in de eerste clip van ‘Morgen wordt alles anders’. De presentatie was een groot succes. Naast Nick & Simon hebben vele artiesten opgetreden. Niet alleen bij de radiostations werd Kevin bekend, maar ook de tv-zenders begonnen Kevin te kennen.

  Niet alleen op TV Oranje maar ook de Tros heeft uiteindelijk naar de Rooftop studio (Edwin van Hoevelaak) gebeld dat hij zich moest opgeven voor ‘De weg naar Thialf’. Dat heeft hij gedaan en kwam hierdoor bij de laatste 4 en in de finale. Hij heeft toen van de Tros een single gekregen. Dit is ‘Ben jij een droom?’ geworden. Hiermee heeft hij op 15 augustus 2007 opgetreden op het Tros Muziekfeest in Noordwijk en 16 augustus 2007 was hij te gast bij Studio Angela van Sterren.nl. Uiteindelijk is hij 3e geworden bij ‘De weg naar Thialf’. Dat is natuurlijk ook super!

  In 2011 tekende Kevin Smit een platencontract bij de CD hal in Ruinen. Dit resulteerde in een vrolijke zomersingle ‘Dit is jou dag’ en is daarnaast een voorproefje van het tweede album van Kevin Smit. Dit album is in het voorjaar van 2012 uitgekomen en bevat twaalf nummers plus een bonustrack.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Kevin Smit een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht