fbpx

Prijs Kensington

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Kensington

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Kensington boeken of Kensington inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 

Biografie Kensington

Kensington is een Nederlandse rockband uit de stad Utrecht. De band werd opgericht in 2005 en heeft sindsdien twee ep’s en twee albums uitgebracht. Het eerste album ‘Borders’ verscheen in 2010 en in mei 2012 verscheen het tweede album ‘Vultures’.

In 2013 begint Kensington met shows op het Eurosonic Noorderlag festival en een korte tour langs de Nederlandse zalen. Daarnaast staat de band in het voorprogramma van Two Door Cinema Club en Kane. Ook is Kensington de eerste Nederlandse band die is bevestigd voor Pinkpop en zal verder nog veelvuldig te zien zijn op de festivals zowel in het binnen als buitenland.

Op 18 april 2013 won Kensington een 3FM award voor het beste album ‘Vultures’. Een 3Fm award voor de Beset Live Act en de Serious Talent award. In totaal waren ze voor vier awards genomineerd.

Tijdens Eurosonic in Groningen 2014 werd bekend gemaakt dat Kensington tot ambassadeur van de Vrijheid is verkozen. De band ging met een helikopter langs de verschillende bevrijdingsfestivals om op te treden en om aandacht te vragen voor onvrijheid, mensenrechten en oorlog.

In 2015 heeft Kensington voor de gein deelgenomen aan een Poolse talentenjacht Must Be The Music. De jury was super enthousiast en dus gingen ze door naar de volgende ronde.

De shows van Kensington zijn zeer professioneel van opzet inclusief de perfecte lichtshow. De nummers staan als een huis en deze combinatie maakt het dat de show op alle punten klopt.

Kensington boeken doet u bij Lukassen Produkties!

 

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Kensington een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht