fbpx

Prijs Kelly Pfaff

€ 2095,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Kelly Pfaff

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Kelly Pfaff boeken of Kelly Pfaff inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Kelly Pfaff

Vlaams presentatrice, DJ, model, danseres, zangeres en televisiefiguur. Kelly groeide op als middelste dochter van de bekende Belgische doelman Jean-Marie Pfaff. Als zodanig is zij regelmatig te zien in de realitysoapDe Pfaffs, waarin Jean-Marie Pfaff en zijn gezinsleden in hun villa in de Belgische plaats Brasschaat te zien zijn.

Kelly is danseres en deed in 2006 mee aan het televisieprogramma Dancing on Ice op VTM en RTL 4, waarin ze samen met haar schaatspartner Andrej Lipanov meedeed in de strijd. Ze werd uitgeschakeld in de halve finale.

In 2006 hebben Kelly en haar gezin meegespeeld in de film Plop in de stad. In het voorjaar van 2007 was Kelly samen met Walter Grootaers presentator van het programma Big Brother op Kanaal 2. Hiervoor heeft zij ook de intro (‘Larger Than Live’) van het programma ingezongen. Kelly trouwde in 1999 met de Belgische zanger Sam Gooris en heeft samen met hem twee kinderen.

De bekendste TV dochter van België en Nederland, Kelly Pfaff, maakt binnenkort een spectaculaire comeback als DJ. In België staat Kelly Pfaff inmiddels bekend als DJ en is zij een gevestigde naam in de dancescene. Zo stond zij eerder in het voorprogramma van onder meer DJ Tiesto. Nu is Nederland aan de beurt.

Nederland zal kennis maken met een flamboyante DJ die staat voor een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house. Vanaf december 2010 start Kelly met een eigen internationale promotietour, waarbij zij gedurende twee maanden ook de Nederlandse discotheken zal aandoen en entertainen met een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house. Kelly Pfaff werd op 18 december 2010 uitgeroepen tot stijlvolste persoonlijkheid bij de eerste editie van de P.C. Hooftstraat Fair.

Met Kelly Pfaff garandeert u zich van, behalve een wonderschone verschijning achter ‘the booth’, van een Belgisch Nederlandse persoonlijkheid/deejay die met haar uitstraling en haar muziek u en uw bezoekers weet te veroveren! Kortom, bezorg uw evenement of presentatie van een bijzondere muzikale meerwaarde en boek Kelly Pfaff als DJ nu!

Kelly Pfaff boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Kelly Pfaff een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht