fbpx

Prijs Keet

€ 1995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Keet

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Keet boeken of Keet inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Keet

  Eigenlijk ben ik altijd al bezig geweest met dansen en muziek. Ik ben nu 24 jaar maar toen ik 3,5 jaar was stond ik al met mijn nieuwe roze balletpakje in de kleuterdansles.

  Ik had thuis een ‘My First Sony’, een soort cassetterecorder met een microfoon waarop ik altijd muziek draaide en meezong met de liedjes. Vanaf mijn 6e heb ik verschillende instrumenten bespeeld zoals de saxofoon. Op het laatst heb ik zelfs keyboard- en drumlessen gehad. Daarna begon ik met zingen, dat durfde ik eerst nog niet zo goed.

  Ik had als klein meisje een grote verkleedkist, dus ik verkleedde me veel en dan deden we toneelstukjes thuis. Op de basisschool mochten wij vaak zelf toneelstukjes en dansjes maken. Daar deed ik natuurlijk graag aan mee! Vrijdag middag stonden we dan op het podium tijdens de maandafsluiting. Super leuk!

  Ook op de Middelbare School (VWO) ben ik altijd blijven dansen. Ik zat in een selectie dansgroep waarmee ik veel heb opgetreden. In de brugklas speelde ik mee in een toneelstuk op school. Toen ontdekte ik het toneelspelen, ik vond het meteen te gek!

  Dansen, acteren en zingen zijn echt mijn passies. Ik kan me niets leukers bedenken. De leraren op school dachten dat ik naar de universiteit zou gaan maar ik kon geen andere studie verzinnen dan: Musicaltheater! Daar leer je dansen, acteren èn zingen. Die studie heb ik inmiddels afgerond. En nu heb ik er mijn ‘werk’ van gemaakt. Dat is toch top?! Je vindt me regelmatig op het podium, zingend en dansend, door het hele land. Mijn liedjes en clips zijn ook te horen en te zien bij RTL Telekids. Daarnaast presenteer ik programma’s bij Telekids, zoals de Nationale Opblijfavond en ben ik dagelijks te zien met mijn eigen programma ‘Keets Vlog’, waarin ik jullie een kijkje geef in mijn leven.

  Ook heb ik een eigen haaraccessoires lijn in samenwerking met Zenner, te vinden bij verschillende drogisterijen. Last but not least: ik speel in een film! Een echte familiefilm: ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan’.

   

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Keet een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht