fbpx

Prijs Just Like Robbie

€ 1495,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Just Like Robbie

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Just Like Robbie boeken of Just Like Robbie inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie Just Like Robbie

  Wanneer Henri Toonders in de huid van Robbie Williams kruipt, krijg je het gevoel dat Robbie live voor je staat. Met zijn gespierde lichaam, knappe kop, sexy oogopslag, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgt Henri Toonders steeds opnieuw voor een té gekke show. De grote hits van Robbie Williams worden neergezet alsof Robbie er zelf een hand in heeft.

  Gedurende 30 minuten geniet je van “Angels”, “Feel”, “Let me entertain you” en vele andere hits. De typische uitspraken en moves, zoals we die kennen van Robbie zelf, maken de show helemaal af. Je vergeet dat je kijkt en luistert naar een lookalike. Ook bestaat de mogelijkheid “Just Like Robbie Williams” te boeken met professionele liveband of bigband. “Just like Robbie…” is een show om optimaal van te genieten. Een show die doet verlangen naar meer, en nog meer.

  Just like Robbie boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Just Like Robbie een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht