fbpx

Prijs Julia van Bergen

€ 1895,-excl. BTW

Julia inclusief 2 danseressen
€ 2495,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Julia van Bergen

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Julia van Bergen boeken of Julia van Bergen inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Julia van Bergen

  Nadat Julia van Bergen in 2014 de finale van het Junior Songfestival werd en vervolgens als achtste eindigde bij het European Junior Songfestival begon haar muzikale reis: singles ‘Selfish’ en ‘Around’ werden uitgebracht en groeiden stuk voor stuk uit tot een succes. Een vervolgstap werd The Voice of Holland, waarbij Julia in team Waylon hoge ogen gooide. Vorig zomer was daar de cover van Snelle’s ‘Plankgas’ en op dit moment wordt er hard gewerkt aan nieuw materiaal.

  Doordat Julia van Bergen al een behoorlijke staat van dienst heeft, is ze ook op social media geen onbekende meer. Zo telt haar Instagram achterban ruim 135 duizend volgers en heeft haar YouTube account inmiddels 44.000 abonnees. Het is dan ook met regelmaat dat Julia door grote merken als HP, Loavies en Videoland gevraagd wordt om als influencer mee te werken aan online campagnes.

  Julia is er klaar voor om een serieuze zangcarrière op te bouwen en heeft dat laten zien bij The Voice of Holland. Een optreden van Julia van Bergen boeken doe je bij Lukassen Produkties.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Julia van Bergen een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht