fbpx

Prijs John West

€ 3995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over John West

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  John West boeken of John West inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie John West

  Wist u dat John West eigenlijk begonnen is als DJ? Het begon allemaal op zijn 14e. Destijds draaide hij veel op verschillende feesten. Vanaf zijn 18e pakte hij als eerst de microfoon vast en zong hij, samen met zijn vriend Mike Peterson, de hit “I’ll go where the Music takes me”. Ook samen met Mike nam John West zijn eerst single op “Weet wat je begint”.

  Het succes van John West begon uiteindelijk in 2010. In dat jaar wilde hij ontzettend graag een feestnummer maken. Samen met Manfred Jongenelis werd het nummer “Jouw Blik Jouw Stem” geschreven en dit is nog steeds een veel gehoord nummer.

  Na verschillende singles stond er voor John West iets enorm groots voor de deur: Toppers in concert 2012. John mocht daar met diverse collega’s enkele nummers ten gehoren brengen. Drie dagen lang in een bomvol Arena. Zoals John zelf zelf: “Fantastisch!”.

  In november 2012 bracht John West zijn eerste album uit genaamd “Jouw Blik”. Twee jaar later werd het vervolg album “Jouw Stem” uitgebracht. In hetzelfde jaar verscheen de single “Even terug in de tijd”. Dit waren vijf liedjes met als toppunt een duet met Lange Frans genaamd “Blijf bij mij”. De single heeft inmiddels al meer dan 2 miljoen views op YouTube!

  Begin 2015 deed John West mee aan het populaire tv-programma “Bloed, Zweet & Tranen”. Hierin behaalde hij de finale. In februari 2016 presenteerde John zijn 3e album genaamd “Jouw glimlach op je mond”. Hierop staat wederom een duet met Lange Frans, Wolter Kroes en een complete terugblik op “Bloed, Zweet & Tranen”. Eind van dit jaar viert John zijn 10 jarig jubileum. En dit zal uiteraard groots gevierd worden!

  John West boekt u eenvoudig, snel en betrouwbaar bij artiestenbureau Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast John West een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht