fbpx

Prijs John de Bever

<250 personen
€ 1995,-excl. BTW

>250 personen
€ 2395,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over John de Bever

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  John de Bever boeken of John de Bever inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   

  Biografie John de Bever

  John de Bever zingt dit jaar met recht het nummer ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. Het nummer (waarvan de videoclip al ruim 435.000 keer is bekeken) is, tot grote vreugde van de zanger en zijn grote schare vaste fans, een regelrechte hit. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ wordt door jong en oud meegezongen, heeft een positieve lading en wordt alom omarmd.

  John de Bever die vorig jaar zijn lang gekoesterde droom, een duet met de Koningin van het Levenslied Marianne Weber, in vervulling zag gaan, geniet ondertussen van de optredens in het hele land. Afgelopen jaren heeft de zanger een breed eigen repertoire opgebouwd. Zo worden de nummers tijdens een optreden ter plaatse afgestemd op het aanwezige publiek. Van feestmuziek tot gezellige dansmuziek. Van (jeugd)discotheek tot bruiloften in een gezellige kroeg! Ook treedt John de Bever, die in 1997 is uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ geregeld op tijdens voetbalevenementen en in voetbalkantines.

  Daarnaast is de zanger actief bezig met het organiseren van diverse succesvolle en jaarlijks terugkerende evenementen. Zo zijn de ‘NieuwJaarsParty’, ‘V.I.P DinnerShow’ en de Fanreis naar Spanje al jaren een muzikaal begrip. Op 24 april 2016 presenteert John de Bever zijn nieuwe theatershow in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Met gastoptredens van onder anderen Marianne Weber en Sieneke én begeleid door zijn twaalfkoppige live band wordt het uitzinnige publiek getrakteerd op een ruim twee uur durend spektakel.

  Kortom, John de Bever zorgt, tijdens elk optreden, voor heel veel gezelligheid én vooral voor een lach op het gezicht van alle aanwezigen!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast John de Bever een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht