fbpx

Prijs Johan Vlemmix

€ 995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Johan Vlemmix

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Johan Vlemmix boeken of Johan Vlemmix inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Johan Vlemmix

Johan Vlemmix haalde in 2002 en 2003 de Tweede Kamer net niet met zijn Partij van de Toekomst. Daarna ging Johan Vlemmix gelijk weer met het volgende project aan de slag.

Hij heeft na de verkiezingen van 2002 een voetreis naar Rome gemaakt.

Na de verkiezingen van 2003 kwam hij met het idee om een vredesvlag te ontwerpen. Tijdens de eerste demonstraties tegen de dreigende oorlog in Irak, zag hij alleen maar spandoeken en vlaggen tegen de oorlog en tegen geweld. Positief ingesteld als Johan altijd is, miste hij een vlag die “voor” iets was, het idee van de vredesvlag was geboren! De opbrengst van de verkoop van deze vlag is geheel naar de organiserende instantie gegaan.

Velen kennen Johan van zijn Oranjekoorts en zijn Maxima-supermarkt. Anderen kennen hem vanwege zijn veelvuldige deelname aan het programma Te land, ter zee en In de lucht. Hij nam honderd keer deel aan te Land, ter zee en In de lucht en belandde ermee in het Guinness book of Records.

Johan Vlemmix, onze Nederlandse hofnar, en Nol Roos, bekend van RTL shop, nemen begin 2008 een lied op dat door heel Nederland wordt meegezongen. 30 minuten na de eerste persing is de single in de voorverkoop al helemaal uitverkocht. “Een bussie vol met Polen” is een grote hit met de carnaval.

In de zomer van 2008 komt Johan Vlemmix samen met de Bad Brothers uit met de hilarische single “Alle Duitsers op het strand”.

Ook in 2009 liet Johan al van zich spreken: Hij liep in 10 dagen tijd al klunend de Elfstedentocht. (Hij liep de 200 km op ijshockey-schaatsen).

Op muzikaal gebied kwam hij in 2009 uit met nieuwe liedjes zoals “Recessie” en “De elfstedentocht”. Bovendien werd Johan op 4 februari “Abraham”.

Johan Vlemmix boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Johan Vlemmix een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht