fbpx

Prijs Joey Hartkamp

€ 995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Joey Hartkamp

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Joey Hartkamp boeken of Joey Hartkamp inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Joey Hartkamp

  Joey Hartkamp is op 12 december 1988 geboren in Arnhem. Als zoon van Emile Hartkamp, liedjesschrijver & producer van vele grote Hits, werd Joey al op hele jonge leeftijd geconfronteerd met de Showbizz en muziek.

  Het was al op zeer jeugdige leeftijd duidelijk wat Joey later wilde worden….Zanger en in de schijnwerpers staan op alle podia in Nederland, van kroeg tot kroeg en van feesttent tot Ahoy.

  Zo zong Joey als kleine jongen in de studio al mee in diverse koortjes bij liedjes van o.a Frans Bauer, Koos Alberts, Oscar Harris e.a.

  Op 12 jarige leeftijd ontving Joey een uitnodiging via Conamus Nederland om mee te doen aan het Golden Star Festival in Boekarest Roemenie, een songfestival voor kinderen uit diverse landen (22). Het jaar hierop volgend werd hij hiervoor weer uitgenodigd en ontving hij daar de prijs voor best vertolkte liedje “Viva Romania”. Kortom, de basis was gelegd om zijn kinderdroom waar te maken.

  Er was voor Joey een groot obstakel die de start van carrière belemmerde. Hij had namelijk ernstige problemen met zijn gewicht wat op zijn 20e een dieptepunt bereikte toen Joey maar liefst 151kg woog. Dit was voor Joey de druppel en hij besloot om een operatie (maagverkleining) te ondergaan. Dit resulteerde in een gewichtsverlies van 60kg in drie jaar tijd!

  Door deze grote verandering groeide het zelfvertrouwen maar vooral ook de drang om eindelijk vol voor een muzikale carrière te gaan. Op weg naar het verwezenlijken van zijn “Droom” werkt Joey samen met zijn vader en Norus Padidar. Dit resulteerde in zijn debuutsingle ‘Geen nacht meer zonder jou’ welke hij kreeg uitgereikt door zijn grote voorbeeld Rene Froger.

  Met zijn debuutsingle wist Joey meteen te scoren met een 3e plek in de nationale top 30 en een 13e notering in de single top 100. Ook met zijn tweede single ‘Ik Wil Je’ wist Joey te scoren. In 2013 werd Joey ook genomineerd voor Sterren.nl Award in de categorie ‘Rijzende Ster’ en als Zomerkanjer van 2014. Daarnaast mocht hij zijn opwachting maken op het Tros Muziekfeest op het plein.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Joey Hartkamp een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht