fbpx

Prijs Jody Bernal

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Jody Bernal

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Jody Bernal boeken of Jody Bernal inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Jody Bernal

  Jody Bernal werd geboren op 12 november 1981 in Bogota, Colombia. Toen hij nog maar 6 maanden oud was werd hij geadopteerd door een Nederlandse familie en groeide op in Delft.

  Que Si Que No

  Nadat hij op een Spaanstalige cd het nummer ‘Que Si Que No’ hoorde besloot hij een eigen versie te gaan maken. En deed hij mee aan het Rtl4 programma Your Big Break, waar hij voor het eerst Que si Que no live heeft mogen zingen, en daarmee de finale in kwam.

  Dit werd onverwacht zo’n grote hit dat het maar liefst 15 weken lang op nummer 1 heeft gestaan. De langst genoteerde nummer 1 hit in de Nederlandse geschiedenis, en bij onze Zuiderburen behaalde de plaat eveneens de nummer 1 positie in de Vlaamse Ultratop 50.

  Oh Bambolero

  Al snel volgde een tweede single met de titel ‘Oh Bambolero’ die in alle lijsten meteen op nummer twee binnenkwam. Jody vestigde destijds gelijk een record om met twee singles op respectievelijk nummer een en twee te staan. Uniek in Nederland!

  Aansluitend volgde een reeks van successen; Un Beso Mas stond op nummer 5, Dreams eindigde op nummer 8, het duet met Belle Perez behaalde een mooie nummer 5 positie en de hitsingle Chica Bonita strandde uiteindelijk op nummer 4.

  In 2010 stort Jody zich weer volledig op zijn zangcarrière. Hij is klaar voor de toekomst. Dansen, schaatsen , acteren of presenteren, het maakt Jody eigenlijk niet uit. Hij heeft plezier in zijn vak en dat straalt hij uit! In 2010 komt Jody Bernal met de single ‘Dame tu Veneno’.

  Soy & Sabado

  In het jaar 2011 Brengt Jody Bernal twee nieuwe singles uit genaamd ‘Soy’ en ‘Sabado’. Het jaar daarop is Jody te zien in het  SBS 6-programme ‘Sterren springen op zaterdag’.

  Jody Bernal boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Jody Bernal een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht