fbpx

Prijs Jeroen van Zelst

€ 995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Jeroen van Zelst

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Jeroen van Zelst boeken of Jeroen van Zelst inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Jeroen van Zelst

  Jeroen van Zelst is na vele jaren dj`en in 2010 ook aan het zingen geslagen. In Januari 2011 verschijnt zijn 1e  CD Single “Colinda” uitgekomen bij Berk Music, onder het label Zebra.

  Jeroen van Zelst boeken

  De 1e singel was direct succesvol te noemen waarop Jeroen wederom de studio indook. Daarna volgde de single “Hey, Ga Je Mee?”, een bewerking van “Beach Baby”. We praten dan over Juni 2011. De maanden daarna is er met man en macht gewerkt aan wat de nieuwe feestplaat moest worden voor Carnaval 2012. Dit resulteerde in de single “Dansen”, een cover van Pater Moeskroen. Deze single bleek een schot in de roos te zijn want vanaf deze single zijn de boekingen steeds beter gaan lopen.

  Na een muzikaal uitstapje in de vorm van single nummer 4 “Leef Je Leven”  is in September 2012 de single “Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij” verschenen. Dit is een samenwerking met goede vriend DJ Jordy Graat. Weer een echte Feestplaat met een hoog meezing gehalte!

  Jeroen van Zelst boeken doet u bij Lukassen Produkties

  Inmiddels is Jeroen een veel geboekte feestzanger in kroegen en op feesten en partijen. Jeroen van Zelst boeken dat u dan ook snel en betrouwbaar bij Lukassen Produkties

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Jeroen van Zelst een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht