fbpx

Prijs Jeroen Nieuwenhuize

€ 2495,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Jeroen Nieuwenhuize

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Jeroen Nieuwenhuize boeken of Jeroen Nieuwenhuize inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Jeroen Nieuwenhuize

Al meer dan 20 jaar is Jeroen werkzaam als dj. Hij begon met zijn eigen drive in show Soundexpress en in de jaren 90 als vaste dj van Disco La Plaza in Goes. In die tijd begon Jeroen steeds meer buiten Zeeland te draaien . Bij grote schoolfeesten voor Mentos, The national Schoolseries en de Radio Music Tour.

In 1998 begon Jeroen met de shows van Radio 538 en kwam zodoende ook op de radio. Jeroen was nog maar net begonnen met het programma ‘Greatest Hits’ of hij was ook al wekelijks te zien in het SBS-programma. Als Ruud de Wild vertrekt uit de 538 ochtend krijgt Jeroen de kans om de ochtendshow te gaan doen. Samen met Erik-Jan Rosendahl en Michiel Veenstra maakt hij ‘The morning’. Geen plek in Nederland is overgeslagen. Van Texel naar het Drielandenpunt en van Delfzijl naar Hulst. In de zomer van 2000 kwam daar ook het buitenland bij toen Jeroen voor het eerst achter de dj-set stond van The Pacha in La Pineda bij Salou Spanje. Vele zomers zouden volgen. Clubs in Calella, Lloret de Mar, Blanes en Salou. In de winterperiode draaide hij in Oostenrijk Hinterglemm, Solden en Mayrhofen.

Ook voor studentenfeesten wordt Jeroen geboekt als dj. U wilt een professioneel verzorgd gezellig event met een mix van top 40 hits en herkenbare dancetracks? Boek dan Jeroen Nieuwehuize bij Lukassen Produkties.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Jeroen Nieuwenhuize een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht