fbpx

Prijs Jelle B

€ 995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Jelle B

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Jelle B boeken of Jelle B inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Jelle B

  Jelle B treedt al jarenlang met veel succes op in Nederland en ver daarbuiten. Met zo’n 200 optredens per jaar kunnen we stellen dat hij het fantastisch goed doet. Oorspronkelijk afkomstig uit het Friese Dokkum heeft hij ondertussen al vele harten van mensen uit het hele land veroverd.

  Niet alleen mateloos populair bij de studenten en verenigingen, maar ook een graag geziene gast op bedrijfsfeesten, op dorpsfeesten en in de kroegen.

  Het begon allemaal met een mislukte baan als kok op Ameland, vanuit de keuken belandde hij als 16 jarig jongetje al snel op het terras met gitaar, en sindsdien heeft Jelle niets anders meer gedaan dan muziek maken. Jelle speelde op grote festivals, trad op voor de militairen in Afghanistan, speelde in Chicago en reisde vorig jaar met o.a. Mark Rutte naar India in Mumbai te spelen voor duizenden Indiërs.

  Daarnaast is hij druk bezig met een carrière op platengebied. Zijn liedjes, “De Pionier”, “Annabella” en “Simpel” stonden hoog in de diverse hitlijsten genoteerd en werden veel gedraaid op de diverse nationale zenders. Met het duet “Mij Ben Je Nu Kwijt” behaalde hij de 7de plaats in de iTunes lijst.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Jelle B een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht