fbpx

Prijs Jeffrey Heesen

€ 1995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Jeffrey Heesen

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Jeffrey Heesen boeken of Jeffrey Heesen inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Jeffrey Heesen

  Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen op 11 september 1990 in het Brabantse Oss werd geboren kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten. Zijn vader was immers al een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant. Op 5-jarige leeftijd bespeelde Jeffrey de accordeon en deed hij mee aan diverse talentenjachten.

  In 2004 verscheen de debuutsingle “Hey Lieve Meid”. Met deze single wist Jeffrey veel airplay te vergaren bij diverse grote radio stations en werd hij door critici uitgeroepen tot de kroonprins van het Nederlandse lied. Jeffrey’s uitzonderlijke vocale kwaliteiten bleven niet onopgemerkt. Succesvolle singles volgden, waaronder “Kom Toch Bij Mij Terug”, “Als De Bouzouki’s Klinken” en het swingende “Blijf Vannacht Bij Mij”, welke wekenlang genoteerd stond in de Single Top 100. De bekende hitproducer Waylon van der Heijden (Goldfinger) noemde Jeffrey Heesen zelfs een van de beste zangers die hij ooit in zijn studio heeft gehad.

  Nadat Jeffrey Heesen met de single “1 Blik Van Jou” wederom veel succes oogstte ging Jeffrey zich toeleggen op het schrijven van nieuwe liedjes. Samen met producer Mario Veltman heeft Jeffrey al enkele liedjes klaar en de nieuwe single “Casanova” is hiervan het eerste sublieme resultaat.

  Inmiddels gaat het geweldig met de swingende nieuwe single van Bloed, Zweet & Tranen finalist Jeffrey Heesen “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”. Drie dagen na de release is de videoclip al bijna 20.000 keer bekeken op YouTube en staat de single inmiddels in de hogere regionen in de iTunes Top 100. Een geweldig resultaat, wat de populariteit van Jeffrey onderstreept. De reacties van radiostations zijn fantastisch, en heeft geresulteerd in diverse schijven. Daarnaast zal Jeffrey de komende weken zijn opwachting maken in diverse TV programma’s, waaronder Hart Voor Muziek en Nederland Muziekland (SBS).

  Overal waar Jeffrey verschijnt laat hij een diepe indruk achter en zijn populariteit groeit met de dag.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Jeffrey Heesen een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht