fbpx

Prijs Jan Smit

€ 14000,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Jan Smit

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Jan Smit boeken of Jan Smit inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Jan Smit

  Jan Smit boeken

  Jan Smit boeken bij Lukassen Produkties neem gerust contact op via  info@lukassen.nl of 024-323 27 14.

  Zonder enige vorm van plankenkoorts betreedt Jan Smit op tienjarige leeftijd het podium om met BZN-zangeres het duet ‘Mama’ te zingen. Een half jaar later staat zijn naam in het Guinness Book of Records. Na The Beatles en Procol Harum is Jantje Smit de eerste Nederlander en jongste artiest ooit die op nummer één binnenkomt in de Top 40, met ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ Daarna volgden een succesvolle periode in Duitsland.

  Vanaf 2005 zette Jan flink wat hits op zijn naam en heeft hij een grote stapel met Goud en platina bekroonde albums. Daarnaast mocht hij diverse awards in ontvangst nemen, zoals een TMF Award, een Edison en een Gouden Harp.
  Voor zijn Reality soap mocht hij de Gouden Televizier ring in ontvangst nemen.

  Jan Smit is een veelzijdige artiest en zit al meer dan 15 jaar in het vak. Naast zingen presenteert hij ook nog verschillende programma’s zoals, ‘’ De beste zangers van Nederland’’  en heeft hij zijn eigen platenlabel Vosound Records.

  Jan: “Maar uiteindelijk blijft muziek dezelfde belangrijke plaats in mijn leven innemen. Ik verlang altijd weer naar die zaal die uit zijn dak gaat. Dat vind ik het allermooiste van mijn vak: mensen een beetje blij maken. Het is een eer om dat te mogen en kunnen doen”.

  Jan Smit is een veelzijdig artiest en entertainer in hart en nieren.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Jan Smit een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht