fbpx

Prijs Jaman

€ 1495,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Jaman

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Jaman boeken of Jaman inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Jaman

  ‘Zonder te blikken of te blozen’ stapt Jaman bijna ieder weekend het podium op.  Met zijn witte pet op herkent het publiek hem meteen en ze weten wat er te wachten staat: Hollandse meezingers!

  Jaman, geboren in Overijssel, begon al op jonge leeftijd met zingen. Hij trad van kinds af aan al op in lokale cafeetjes en bij bijzondere gelegenheden.

  Door zijn debutsingle ‘Goede vader’ in 2011 ging de carrière van Jaman in vogelvlucht. De opvolgende single deed echt zijn naam eer aan, met de single ‘gewoon weer opnieuw ’ begon het succes van Jaman weer opnieuw. Verschillende singles haalde moeiteloos de single top100.

  Het succes zet zich voort in 2013 met de single ‘Spoken bestaan niet’. Deze single wordt in een korte tijd enorm veel bekeken op YouTube en stijgt hierdoor ongekend snel in de hitparade. Vervolgens brengt Jaman het nummer ‘Waarom’ uit. Ook dit wordt weer een succes en Jaman raakt steeds meer bekend in Nederland.

  Jaman is een speciale zanger met een fantastische uitstraling die met zijn warme stemgeluid altijd de juiste snaar weet te raken. Wanneer u Jaman boekt dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Jaman kan namelijk moeiteloos een geweldig feest neerzetten.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Jaman een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht