fbpx

Prijs Jaman

€ 1495,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Jaman

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Jaman boeken of Jaman inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Jaman

  Jaman: “Een witte pet met een ‘Ciske de Ratje’ eronder”

  Hij mag dan tegenwoordig wel in Kampen wonen, maar Deventer zit bij Jaman in het bloed. De zanger groeide op in volksbuurt de Rivierenwijk, was een straatschoffie, maar vond een uitweg in de muziek. Een kruiwagen had hij niet; alles deed Jaman op eigen kracht. En met resultaat. Hij is min of meer buiten het zicht van de reguliere media uitgegroeid tot een grote naam in de wereld van de Nederlandstalige muziek. Zijn fanpagina op Facebook telde op een gegeven moment 60.000 volgers.

  Maar Jaman vindt het tijd voor een volgende stap in zijn carrière en daarom heeft hij een contract getekend met Lukassen Produkties, dat nu voor hem de boekingen verzorgt. “Ik heb een klik met de mensen bij Lukassen. Een warme familie. Ze doen ook het Mega Piraten Festijn, daar heb ik twaalf keer mogen staan. En daar hoop ik er meer van mogen te doen.”

  Jaman, 40 is hij inmiddels, zingt al van jongs af aan. Op zijn zesde beklom hij tijdens een buurtfeestje het podium om Danny de Munks hit ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ te zingen. Het was voor hem een eyeopener. Zingen en entertainen; dat moest zijn professie worden. Hij werd een frequente gast in cafeetjes, buurthuizen en kantines en bouwde langzaam maar zeker zijn carrière uit. Inmiddels zijn er vier albums en een groot aantal singles verschenen, waaronder ‘Gewoon weer opnieuw’, ‘Spoken bestaan niet’ en ‘Altijd altijd’; alleen op YouTube al goed voor miljoenen views.

  Zijn muziek? Nederlandstalig. Maar dan ook met zonnige pop- en reggae-invloeden. Want hij is een enorme fan van UB40 en Boy George. “Optreden doe ik overal. Ik heb geen podium nodig, een stoel is ook goed. In de coronatijd heb ik ‘deurfeestjes’ gegeven. Gewoon bij de mensen thuis langs en optreden. Dat heeft me door de afgelopen periode heen gesleept.”

  Jaman, herkenbaar aan zijn witte pet, is nooit vergeten waar hij vandaan komt. Hij werkte mee aan verschillende projecten (waaronder ook van GA Eagles) om jongeren uit achterstandsmilieus te helpen. “Ik kom uit een moeilijke wijk; ik wil laten zien dat het ook anders kan”, zegt hij. “Ik was zelf ook een jongetje dat nooit een kans kreeg. Met muziek lukte het wel. Een gimmick of wat dan ook heb ik niet echt. Ja, die witte pet. Die hoort bij me. Met dat Ciske de Ratje, want dat was ik, eronder.”

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Jaman een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht