fbpx

Prijs Jacques Herb

€ 1795,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Jacques Herb

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Jacques Herb boeken of Jacques Herb inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Jacques Herb

  Artiestenbureau Lukassen Produkties verzorgt met gepaste trots exclusief de boekingen en het management van Jacques Herb.

  Een optreden van Jacques Herb laat zich niet in een paar woorden omschrijven. Een feest der herkenning! Met zijn vele bekende meezingers, schlagers, rock & roll en polonaises maakt hij van ieder feest steeds weer een onvergetelijk feest! Jacques Herb staat voor: gezelligheid, professionaliteit, interactiviteit maar, bovenal………kwaliteit! Kortom ook op uw feest mag Jacques Herb niet ontbreken!

  De zanger Jacques Herb werd op 28 mei 1946 te Rotterdam, naast de Maastunnel, geboren Jacques Herb was de jongste uit een gezin van 13 kinderen. Amper 15 jaar oud monsterde Jacques Herb aan bij de “Wilde vaart ” en liet in diverse zeehavens in de wereld zijn talent als zanger horen.

  Jacques Herb deed vervolgens mee aan diverse talentenjachten en uiteindelijk won Herb in 1970 de “Posthoorn Talentenjacht ” in het Scheveningse Kurhaus. De finale werd door de AVRO op de televisie gebracht en toen Pierre Kartner Jacques Herb zag en hoorde, contracteerde hij hem meteen. Jacques Herb’s eerste single “De Toreador” kwam direct binnen in de hitparades van de toenmalige zeezenderpiraten.

   

  Jacques Herb Manuela

   

  Een jaar later, in juni 1971, kwam de grote doorbraak voor Jacques Herb met het lied ” Manuela “, die na 2 maanden niet alleen Goud maar ook Platina werd (voor meer dan 250.000 verkochte singles). Jacques Herb verhuisde naar België, waar hij in de revue’s optrad en naast zijn bekende repertoire ook opera-, musical- en operettenummers zong. Tegelijkertijd volgde Jacques Herb zanglessen bij, de bekende Antwerpse heldentenor en professor, Marcel Vercammen.

  In 2009 scoorde Jacques een zomerhit met “Ik heb de zomer meegebracht”. Hij stond 6 weken in de dutchcharts met deze zomerse plaat.

   

  Jacques Herb boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

   

  Jacques Herb is op de podia een feest van herkenning met zijn hits van toen en van nu en zit ondertussen al bijna 40 jaar in het vak. Jacques Herb boeken staat garant voor een spetterende, veelzijdige show. Lukassen Produkties verzorgt de exclusieve boekingen van Jacques Herb

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Jacques Herb een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht