fbpx

Prijs Jackfire

Standaard incl. C-set en uitgebreid licht
€ 3495,-excl. BTW

Inclusief showdecor
€ 2995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Jackfire

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Jackfire boeken of Jackfire inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Jackfire

  Op zoek naar een geschikte coverband voor feesttent of kermis? Dan is Jackfire de band die je zoekt: vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen zowel Golden Oldies als de nieuwste dance hits van dit moment hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezingknallers en guilty pleasures. Voeg daar ook nog eens de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show. Jackfire onderscheidt zich door een zeer uitgebreide en unieke lichtshow/ decor. Jackfire boeken? Lukassen Produkties verzorgt de boekingen van Jackfire , neem vrijblijvend contact op bij vragen, wij helpen je graag! 

  Advies of hulp nodig? Wij helpen je graag met al je vragen over Jackfire , neem vrijblijvend contact met ons op! 

  Lukassen is een familiebedrijf opgericht in 1963. Met ons team van jong en oud – bestaande uit betrokken specialisten, muzikanten en artiesten – weten wij als geen ander wat er speelt in de markt. Naast het boeken van Jackfire denken wij graag mee over de eventuele verdere invulling van jullie programma.  

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Jackfire een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht