fbpx

Prijs Jack $hirack

op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Jack $hirack

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Jack $hirack boeken of Jack $hirack inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 

Biografie Jack $hirack

Je hoeft geen genie te zijn om te zien dat TRIFECTA-artiest Jack $hirak vandaag de dag een van de populairste producers is. Het Nederlandse talent staat al sinds zijn veertiende te boek als een solide beatmaker, scoorde als kersverse SPEC.-aanwinst zijn eerste hit met ‘Drank & Drugs’ van Lil’ Kleine & Ronnie Flex – de meest gestreamde Nederlandse raptrack van 2015 – en won in datzelfde jaar zowel de Poprijs als een Edison voor het beste album van het jaar met hiphopcollectief New Wave, waarvoor hij eveneens de meest gestreamde track van 2016 produceerde (‘Jungle’).

 

Naast de tientallen miljoenen YouTube-views en Spotify-streams op zijn conto produceerde Jack $hirak ook meerdere gouden en platina platen. Nu staat hij op het punt om als voorwaardig solo-artiest de wereld te veroveren en iedereen weet dat hij over precies de juiste skills beschikt om dat klaar te spelen.

Jack $hirak boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Jack $hirack een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht