fbpx

Prijs Huub Hangop

€ 1095,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Huub Hangop

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Huub Hangop boeken of Huub Hangop inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Huub Hangop

Huub Hangop is niet gewoon, een anti-held, grensverleggend, zeldzaam gek, de ene keer serieus en dan weer vol zelfspot en relativerend, de parel van de ernst en de luim, manoeuvrerend tussen carnavaleske meligheid en spitsvondige humor.

Huub boekte de afgelopen 25 jaar successen en meer dan dat. Optredens op podia in cafés, zalen, discotheken, tenten, vliegtuigen en stadions, op pleinen, grasvelden, televisie, radio, vrachtwagens, kruispunten en boten. Zijn nummers zijn bekend tot in de verste vertes: ‘Het Vrachtwagenchauffeurs lied’, ‘Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant’, ‘Wat ben je lelijk van dichtbij’ en ‘www.anita.nl’. Menig Nederlander heeft deze nummers uit vol enthousiasme meegezongen.

Overigens, in zijn vrije uren was Huub pianist bij THE JAZZY JANUS QUARTET, een jazz-orkest dat regelmatig Sam O’Neil begeleid. Huub is niet getrouwd en heeft geen kinderen, maar wel een rijbewijs BCDE en de diploma’s Douanewetgeving en WordPerfect 5.1 en de chauffeursdiploma’s Beroepsgoederen – en personenvervoer. Hij is dus ook vrachtwagen – en buschauffeur. In 1999 is Huub gestart met een opleiding tot jurist de Universiteit van Tilburg, waar hij in 2010 hoopt af te studeren. In 2006 studeert Huub af geheel tegen de planning in op 20 januari 2006 en derhalve 4 jaar eerder dan was verwacht. Vooralsnog hebben de protesten bij de toenmalige Minister van Onderwijs Maria van der Hoeven geen effect gehad en is Huub als mr. A.C. van den Berg aangenomen als advocaat bij Lawton Advocaten & Belastingadviseurs te Breda, alwaar hij thans opkomt voor de rechten van onder andere artiesten en musici.

Huub Hangop zet gegarandeerd de zaal op zijn kop!

Huub Hangop boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Huub Hangop een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht