fbpx

Prijs Hilversum House Mafia

€ 1795,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Hilversum House Mafia

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Hilversum House Mafia boeken of Hilversum House Mafia inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Hilversum House Mafia

  omien Verschuuren + Tjitse Leemhuis (3FM) = Hilversum House Mafia. Back to back mixten ze de nieuwste en heetste tracks, gecombineerd met de lekkerste meezingers van de laatste 20 jaar aan elkaar! Altijd zin in een feestje, altijd klaar om te gaan.

  Het afgelopen jaar maakte de Hilversum House Mafia een succesvolle start met veel toffe optredens in het hele land. Zo stonden zij o.a. op het Zo. Festival in Lieshout, het Kei Festival in Lochem en Freshtival in Enschede, maar ook in vele clubs in Nederland (o.a. FOX Stadskanaal, Crazy Horse Hardenberg en City Lido Groenlo).

  Hilversum House Mafia is een project van 3FM DJ’s Domien Verschuuren en Tjitse Leemhuis, die naast hun radiowerkzaamheden graag het publiek in het land vermaken op de beste feestjes. Bewapend met de beste hits uit de Mega Top 50 van nu, sexy urban beats en de beste house- en clubtracks waarbij je niet stil kunt blijven staan. Je hoort de muziek die je écht wilt horen!

  Domien presenteert dagelijks van 19 tot 22 uur de avondshow op 3FM waarin hij met de luisteraar op zoek gaat naar de nieuwste tracks en je muzikaal vergezelt in de avonduren. Tjitse (alias Tjibbe Tjibsma), wie kent ‘m niet? Bekend van dé radiosensatie op je vrijdagavond, Ekstra Weekend. Daarnaast produceert hij het programma MetMichiel.

  Een optreden van de Hilversum House Mafia betekent de nieuwste hits in een stevige housebeat, sfeer verhogende confettiknallers en één doel: een uitzinnige menigte in de zaal!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Hilversum House Mafia een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht