fbpx

Prijs Het Goede Doel

€ 7250,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Het Goede Doel

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Het Goede Doel boeken of Het Goede Doel inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Het Goede Doel

Het Goede Doel is een Nederlandstalige popgroep. De groep was aanvankelijk actief van 1979 tot begin jaren negentig. Enkele hits warenVriendschap en België. In april 2008 verscheen een nieuw – gratis en legaal – downloadbaar album (Gekkenwerk) en sindsdien treedt Het Goede Doel weer op. De bezetting is buiten de bekende gezichten van Henk Westbroek en Henk Temming totaal vernieuwd.

Het Goede Doel is in 2008 weer live op de Nederlandse podia te zien! Henk Westbroek en Henk Temming zijn in 2008 beperkt beschikbaar voor optredens op festivals en feesten. In het najaar van 2008 staat reeds een exclusieve theatertour gepland.

Afgelopen jaar werkten Henk en Henk intensief samen aan ‘Gekkenwerk’, de nieuwe CD van Het Goede Doel, die zeer binnenkort op bijzondere wijze zal worden gepresenteerd. Tijdens deze samenwerking bleek de magie tussen Henk en Henk nog steeds erg bijzonder te zijn.

In december van het jaar 2001 kwam de band nog éénmaal bij elkaar om twee concerten te geven in de HMH te Amsterdam. Deze optredens stonden in het teken van ’10 jaar gelukkig uit elkaar’ en de beeldregistratie die hiervan werd gemaakt verscheen vorig jaar op DVD en was qua verkoop een groot succes. De twee artistiek gelijkgestemden zijn de oorspronkelijke vertolkers van hits als ‘Belgie’, ‘Nooduitgang’, ‘Sinterklaas’, ‘Gijzelaar’, ‘Alles geprobeerd’, ‘Hou Van Mij’, etc in 2008 weer het podium gaan bestijgen.

Henk Westbroek en Henk Temming: een combinatie die uniek blijft.

Het Goede Doel boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Het Goede Doel een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht