fbpx

Prijs Hessel en Ineke

€ 595,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Hessel en Ineke

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Hessel en Ineke boeken of Hessel en Ineke inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie Hessel en Ineke

  Waar vinden we nog de muzikale gezelligheid van weleer? Maar dan wel retro en niet te oubollig! Het dansen met elkaar, het meezingen van al die mooie liedjes die dreigen te verdwijnen. Hessel en Ineke een duo met alleen maar bekende liedjes zoals bijvoorbeeld “vrij zijn als een vogel”, “de deur staat altijd open”, maar ook “alles in het leven duurt maar even” of kleine vogel, iedereen kent ze toch, en gezelliger kan toch bijna niet? De sfeer van deze liedjes mogen nooit verloren gaan en worden je live gebracht door Hessel en Ineke.

  Eindelijk een energiek fris duo , wat al deze liedjes in een nieuw modern jasje, twee stemming, in close harmonie met het gezellige publiek ten gehore kan brengen. Ook “de waarheid” van Lucas en Gea en “jouw blik” van John West en bijvoorbeeld “adio amore adio” van Jannes staan natuurlijk op het repertoire. Het maakt Hessel en Ineke niet uit voor hoeveel publiek, al staan er tien mensen hun handelsmerk is dat zij er toch plezier in hebben. Of het nu kort of avondvullend is Hessel en Ineke nemen je mee in hun enthousiasme. De doelstelling is ongedwongen gezelligheid waarbij een ieder niet stil kan blijven zitten voor zowel jong als meerderjarig.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Hessel en Ineke een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht