fbpx

Prijs Henk Bernard

€ 1975,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Henk Bernard

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Henk Bernard boeken of Henk Bernard inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Henk Bernard

  Op 16-jarige kon Henk enorm genieten van het Levenslied. Hazes zijn grote favoriet. Op feestjes van familie en vrienden zong Henk regelmatig een aantal nummers maar durfde nooit een stap te zetten richting de muziekwereld. Tot hij na een aantal jaar met een paar biertjes op ja zei op of hij mee wilde doen aan een Hollandse middag. Eenmaal ja gezegd kon hij niet meer terug. De knop was om en hij trok zijn stoute schoenen aan en besloot een singel  te gaan maken. Wat Henk voor nummer op wilde nemen was niet zo moeilijke keuze. Een lied met een verhaal dat de mensen aanspreekt. In 2007 kwam dan ook zijn eerder singel ‘’ Wat is voor mij een dag?’’ uit. Hij ging langs radio studios met de vraag of ze de singel niet konden draaien en voor hij het wist werd hij gevraagd om een 2e singel op te nemen.

  Zijn eerste album ‘’ Geniet’’ die in 2009 uit kwam werd met open armen door het publiek ontvangen. Zo volgden er nog meerdere albums zoals ‘’Gewoon echt’’ en ‘’Met gevoel’’.  Albums die nummers bevatten met een verhaal.

  Henk weet bij vele mensen een gevoelige snaar te raken. Ook bij optredens  weet Henk hoe hij deze emotie bij mensen over moet brengen.

  Henk heeft nog heel veel mooie toekomstplannen dus het zal zeker niet stil blijven rondom Henk Bernard.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Henk Bernard een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht