fbpx

Prijs Helmut Lotti

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Helmut Lotti

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Helmut Lotti boeken of Helmut Lotti inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Helmut Lotti

Helmut Lotti werd bekend werd in het Vlaamse schlagermilieu, maar daarna een nationaal en zelfs internationaal fenomeen werd toen hij overschakelde op een meer klassiek repertoire. Als vertolker van operanummers en/of door orkest begeleide liedjes scoorde hij hits met onder meer “Tiritomba” en “Don’t Cry Little Child”.
Na in België furore te hebben gemaakt, breekt hij ook in Nederland door: ‘Kuifje in Operaland’ brengt ‘Helmut Lotti goes Classic II’ uit en de cd vliegt met duizenden tegelijk de winkels uit. Na de cd “From Russia With Love” last de zanger een rustjaar in. In deze periode werkt hij aan een nieuw project dat in september 2006 wordt voorgesteld: Helmut Lotti – The Crooners, een dubbelalbum dat zowel 12 van de grootste crooners verzamelt maar ook 12 eigen nummers bevat, volledig in dezelfde sfeer en stijl.
Helmut Lotti boek je bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Helmut Lotti een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht