fbpx

Prijs Helena Fischer Double

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Helena Fischer Double

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Helena Fischer Double boeken of Helena Fischer Double inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Helena Fischer Double

Dagelijks krijgen we aanvragen voor een optreden van Helene Fischer, maar helaas, een optreden van Helene Fischer is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast houdt Helene zich vooral bezig met haar concerttours in de Duitstalige landen. Maar dat wilt nog niet zeggen dat u we u niet kunnen helpen? Lukassen Produkties heeft een échte Helene Fischer Double (Helene Fischer dubbelganger) in haar artiestenportfolio beschikbaar! Deze Helene Fischer imitator lijkt niet alleen op Helene Fischer, ze zíngt ook als Helene Fischer!

Aan álle details is gedacht; van typisch Helene Fischer jurkje tot aan haar gouden microfoon. Als je niet beter weet denk je dat Helene Fischer zelf voor je neus staat! Deze Helene Fischer look-a-like is de meest geboekte Helene Fischer imitatie act van Duitsland en verzorgt optredens in zowel Duitstalige landen alsook in Spanje, Italie, Denemarken, Nederland en België. U kunt zich waarschijnlijk voorstellen hoe haar agenda eruit ziet…
Beleef met onze Helene Fischer Look-a-like een onvergetelijk muzikaal en uniek moment op uw evenement! Van Atemloss, Feuerwerk, tot Villa in der Schlossallee, alle bekende nummers van Duitsland’s grootste hitkanon komen in haar circa 30 minuten durende show voorbij. En alles 100% live!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Helena Fischer Double een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht