Prijs Helemaal Hollands

€ 1595,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Helemaal Hollands

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Helemaal Hollands boeken of Helemaal Hollands inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 

Biografie Helemaal Hollands

Wat ooit allemaal begon bij de Hennie Huisman Soundmixshow laten Carlo & Leo nu vele evenementen en feesttenten totaal uit hun dak gaan. Hun eerste grote succes boekten ze met de zomerhit ‘I save the day’, welke wekenlang in de hoog in de hitlijsten stond. Na nog enkele engelstalige hits keerden Carlo en Leo in 2005 terug naar hun Hollandse roots.

De absolute doorbraak kwam in 2011 met de hit ‘De Ober’. Sindsdien kent heel Nederland Helemaal Hollands en feesten we allemaal mee op de hits ‘Omdat ie zo mooi is’, ‘Delilah’, ‘Ben je vergeten’ en het wereldberoemde feesthit  ‘Waar is dat feestje?’. Wanneer je Carlo en Leo boekt zullen al deze hits dan ook zeker voorbij komen!

Het succes van Carlo en Leo gaat maar door en zijn imiddels vaste artiesten bij o.a. ‘Tros muziekfeest op het Plein’ en ‘Hart voor Muziek’. Ook zijn ze een graag geziene gast bij Sterren.nl. Kortom, Carlo en Leo staan garant voor een avond vol gezelligheid.

Helemaal Hollands zorgt met hun brede repertoire voor een onvergetelijke, feestelijke en vooral gezellige avond. Ze combineren hun eigen grote hits met spamende feestmedley’s, waardoor het meezinggehalte enorm hoog ligt. Helemaal Hollands streven naar tweestemmig feest maken: zingen en feesten tegelijk.

Lukassen Produkties is het exclusieve boekingskantoor van Helemaal Hollands.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Helemaal Hollands een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht