fbpx

Prijs Headhunterz

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Headhunterz

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Headhunterz boeken of Headhunterz inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Headhunterz

De Veenendaalse DJ Willem Rebergen produceert onder de naam Headhunterz diverse hardstyle platen. Hij scoorde hits met ‘Rock Civilization’, ‘Reloaded part II’, ‘Just say my name’ en ‘A new day’. Hoewel Headhunterz begon als een duo (samen met Bobby DeeJ-010) bleek toch dat de ambitie van Willem groter was, waarna hij solo verder ging.

Rocket Power

Willem die zijn muzikale carrière al vroeg begon bij een kinderkoor, nam later nog enkele cd’s op. Ook sprak hij de stemmen in voor diverse films, waaronder High School Musical, Harry Potter en The Chronicles of Narnia en voor de Nickelodeon serie Rocket Power.

Qlimax

Headhunterz is een graag geziene act op festivals als Defqon en Qlimax. Op die laatste stond Willem samen met The Prophet in een uitverkocht Gelredome, waar ze de platen ‘Scar ur face’ en ‘High Rollerz’ die ze speciaal voor het festival maakten, ten gehore brachten.

Daarnaast ging Willem samenwerkingen aan met de Noisecontrollers (‘Tonight/Famous’) en de Italiaanse DJ Technoboy.

Q-dance

Tijdens het feest X-Qlusive van Q-dance stond de avond volledig in het teken van Headhunterz. Op deze avond draaide hij onder andere samen met Wildstylez, Brennen Heart en Noisecontrollers. Onder de naam ‘Proppy en Heady’ gaf hij die avond ook nog een live- set weg met zijn ontdekker The Prophet.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Headhunterz een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht