fbpx

Prijs Groove Line

€ 4995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Groove Line

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Groove Line boeken of Groove Line inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Groove Line

Groove Line is één van de meest succesvolle bands van dit moment.Doordat de band o.a. bestaat uit 3 leadzangers en een fantastische zangeres beheerst deze bezetting alle genres en brengt het publiek daardoor een ongekend breed repertoire te gehoren!

Over allround gesproken ……

De hedendaagse dance/popmuziek waaronder, Rihanna, Lady Gaga, David Guetta, Will I am, etc., etc., maar ook de grote discokrakers uit de jaren ’70 en “big” hits uit de jaren ’80 en ’90 en daarnaast niet te vergeten, belangrijke Nederlandstalige hits die ons kikkerlandje heeft voortgebracht. Zowel muzikaal, als ook qua uitstraling, kleding en hightech faciliteiten haalt u met de Groove Line de absolute top in huis.

Maar dat is nog niet alles. Een complete video-wall wordt toegevoegd aan het decor van de band. Deze video-wall kan in praktisch elke locatie worden geplaatst omdat de afmetingen variabel zijn, variërend van een breedte 2,50 meter tot 7,50 meter. Op deze spectaculaire video-wall worden tijdens het optreden verschillende visuals getoond, variërend van toepasselijke video-clips tot logo’s van de opdrachtgever, actuele foto’s van het evenement, etc. Een VJ zorgt voor een mix van beelden, welke geheel in de sfeer van de muziek en de avond passen.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Groove Line een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht