fbpx

Prijs Grant and Forsyth

€ 5350,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Grant and Forsyth

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Grant and Forsyth boeken of Grant and Forsyth inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Grant and Forsyth

  Tot nu toe hebben Dominic en Julie meer dan 2 miljoen cd’s verkocht wat hen alleen al in Nederland 5 platina schijven opleverden en hierdoor werden “Grant & Forsyth” het meest succesvolle echtpaar van Europa.

  Zij waren zeker geen onbekenden en waren al succesvol in een van de eerste jongens/meisjes groepen “The Guys ‘n’ Dolls”, waar zij beiden deel van uitmaakten.

  Hun nieuwste cd “Let’s Dance” is geproduceerd door Pip Williams, die een van Engelands meest gerespecteerde producers is. Pip bracht een briljant team van musici bij elkaar voor deze speciale opname.

  “On A Mission” is een van de songs op de cd, die Julie schreef samen met John Peppard, die mede schreef “In Anothers Eyes” voor Garth Brooks en Trisha Yearwood.

  Dominic en Julie zijn al 25 jaar samen; zij hebben twee kinderen, drie honden, drie paarden, een kat en nog diverse andere dieren.

  Zij hebben voortdurend gewerkt en altijd met veel liefde. Een ding is zeker “Grant & Forsyth” (The Grants) zijn “On A Mission” om het geluid van de Country Muziek te verspreiden.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Grant and Forsyth een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht